Турахад тусладаг хоол амтлагчнууд

Хоол амтлагч хэрэглэх нь эрүүл мэндэд хортой гэж ярьдаг. Гэвч зарим нэр төрлийн хоол амтлагчнууд нь эрүүл мэндэд сайн төдийгүй турахад тустай байдаг ажээ.
Учир нь ямар ч амтлагчгүй хоол хүнс нь шингэц хурдантай байдаг тул өлсөх мэдрэмж ихээр төрж, их хэмжээгээр идэхэд хүргэдэг байна. Харин амтлагчтай хоолнууд нь хүнд цатгалан мэдрэмж удаан хугацаанд төрүүлдэг бөгөөд бодисын солилцоонд ч эерэгээр нөлөөлдөг ажээ.
Ингээд танд тустай хоол амтлагчнуудыг танилцуулж байна.
– Синамо: Халуун орны модны холтосноос гаргаж авсан халуун ногоо юм. Эл амтлагч нь биен дэхь хлострины хэмжээг 20 хувь бууруулдаг.
– Халуун чинжүү: Бодисын солилцоог 25 хувиар нэмэгдүүлдэг.
– Хуркули: Өөх тос биед хуримлагдахаас сэргийлдэг.
– Далью /Улаан гоньд: Амны хөндийд нян үржихээс сэргийлдэг. Бага хэмжээтэй хооллоод цадах мэдрэмж төрүүлдэг.
– Цагаан гаа: Цусан дахь хлострины хэмжээг бууруулдаг.
– Хар перц: Шар хөөрөхөөс сэргийлэх, гэдэс цэвэрлэх үйлчилгээтэй.
– Тунху: Шээс хөөх, Цусны даралт тогтворжуулах нөлөөтэй.

Сэтгэгдэл үлдээх

САНАЛ БОЛГОХ

Нойр хулжаадаг долоон зуршил

Унтаж амарна гэхээр тухтай ор, гэрэл, чимээгүй өрөө тасалгаа, маш их хугацаа хэрэгтэй гэж ихэнх …

АНХААР! Та сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүй болон ёс суртахууныг баримтална уу. Ёс бус сэтгэгдлийг админ устгах эрхтэй. Мэдээний сэтгэгдэлд Salon.mn хариуцлага хүлээхгүй.

Хариулт үлдээх

Таны и-мэйл хаягийг нийтлэхгүй.